Hur mycket kostar SEO?

Vårt pris för full SEO-optimering börjar från 99 KR. Men det är svårt att ge ett konkret pris utan att veta vilka åtgärder som behövs. Därför, innan vi ger ett visst pris, är det nödvändigt att göra en första analys. Observera att alla våra priser är engångstjänster och vi betalar inte regelbundna månadspriser. Det är dock möjligt att dela upp Seo:n i delbetalningar.

Hemsidetext

Hur mycket kostar hemsidetext/copywriting? Våra copywriting priser börjar från 0.10 öre kr per ord. Därför är det relativt enkelt att beräkna priset om du vet hur många ord du behöver skriva. Det rekommenderas att skriva minst 300-1500 ord på webbplatsen. En vanlig webbplats för ett normalt företag kommer helst att innehålla 5-100 undersidor. Om textkompositionen sorteras som en del av SEO eller webbdesign ingår textuppsättningen på huvudsidan.

Varför SEO är så viktigt

Varför är SEO viktigt? Upp till 90% av personer som söker efter något på Internet, inklusive de tjänster och produkter du erbjuder på din webbplats, söker efter det de letar efter på Google. Detta innebär också att de flesta som söker efter något på Internet hittar det de letar efter via Googles sökresultat. Det är därför SEO är viktigt för dig och ditt företag eftersom det avsevärt ökar effekten av ditt företag och din webbplats i sökresultaten. Detta innebär i slutändan ökad omvandling och förbättrade resultat.

Digital marknadsföring

Hemsideseo erbjuder ett brett utbud av digitala marknadsföringstjänster. Tjänster inkluderar SEO, webbdesign, copywriting och mycket mer. Vårt mål är att hjälpa våra kunder att synas digitalt med resultat som får fler kunder och försäljning. Med vårt tillvägagångssätt börjar vi med den inledande analysen och utvärderar de bästa möjliga åtgärder som behövs för att förbättra våra digitala kanaler så mycket som möjligt. Det är viktigt att digitala kanaler får högre exponering. Dessutom är det viktigt att optimera dina digitala kanaler så att de kan konvertera oktober många potentiella kunder som kommer till följd av ökad exponering. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag kan du se mycket mer på vår hemsida här.

Du kan också kontakta oss när som helst.